EL CLASICO

Tocmai s-a terminat meciul dintre Ungaria si Spania.Din pacate Spania a castigat, deci, pentru a ajunge in semifinale trebuie sa nu pierdem cu Norvegia. NU, NU e vorba despre fotball, aici e cu totul altceva, un adevarat "el clasico".Jucam cu Brazilia din punct de vedere handbalistic,iar fotbalistii ar spune ca nu avem nici o sansa, Brazilia tot Brazilia ramane.Este adevarat, sunt tehnice si in forma, numai ca, in handballul feminin, noi nu suntem doar romania(cu r mic) ci cu totul alta natie.O super putere care poate sa bata la pas pe oricine daca ii merge jocul.

Mai sunt doua ore pana la startul meciului si deja incep sa am emotii.Ce n-as da sa pot vedea meciul din sala cu Mihnea, Vlad, Tibi si Misu!Cum ar fi fost ca acest meci sa se joace la Valcea?Ce atmosfera ar fi fost...

In orice caz, sunt sigur ca o sa vad o echipa care isi doreste victoria, care munceste un an intreg pentru meciuri de genul asta...o echipa fara fitze cum avem la alte sporturi, si nu in ultimul rand o echipa care stie cum sa se bata cu superputerile mondiale.HAI ROMANIA!!!

0 comentarii: